Wiljami herätti kiinnostusta KoneAgriassa

20.10.2017

Wiljami oli mukana KoneAgria-messuilla Tampereella 12.-14.10.2017. Messuilla oli hyvä tunnelma ja Wiljami herätti paljon kiinnostusta. Ständillä kävi paljon nykyisiä Wiljamin käyttäjiä antamassa palautetta. Messuesittelijämme palasivatkin Tampereelta hymy korvissa, sillä useat palautteen antajat olivat sitä mieltä, että eivät antaisi Wiljamia enää mistään hinnasta pois. Saimme myös paljon jatkokehitysideoita viljankuivausprosessin sekä yleensäkin viljelyn osalta. Kiitos niistä! Käymme palautteet läpi ja evaluoimme niiden toteuttamista.

Ständillä kävi myös iso joukko vieraita, kenelle Wiljami ei ollut vielä tuttu. Jutteluista kävi ilmi, että Wiljamille olisi hyvinkin ollut käyttöä tänä syksynä. Viljaa on jouduttu paikoin puimaan tosi kostena, yli 30% viljankosteus ei ole ollut harvinaista. Kuivaukseen on mennyt tänä syksynä tuskallisen paljon aikaa ja energiaa. Wiljami helpottaakin juuri tässä kohtaa ajankäyttöä sekä säästää energiaa. Wiljamin kanssa viljelijän ei tarvitse käydä mittaamassa manuaalisesti viljankosteutta eikä huolehtia kuivauksen pysäyttämisestä vaan Wiljami hoitaa.

Ständillämme oli arvonta, jossa palkintona oli kahdelle onnelliselle QuietOnin aktiivimelunpoisto korvatulpat. Onnetar suosi tällä kertaa Einoa ja Heikkiä. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.